Την πεποίθηση ότι θέλει να είναι μέλος της εθνικής Ελλάδος εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης σε δηλώσεις που παραχώρησε για χάρη της FIBA. Επίσης σχολίασε το τίτλο του Basketball Champions League με την φανέλα της Τενερίφη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εδώ :

«Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για τον παίκτη Μπόγρη, επειδή καθιερώθηκε στην ελίτ και επειδή αυτός θα τον ωθήσει να δουλέψει σκληρότερα, ώστε να ξαναζήσει τέτοιες στιγμές. Γι’ αυτές τις στιγμές παίζει μπάσκετ.

Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά και για τον άνθρωπο Γιώργο, επειδή με χαροποίησε και δημιούργησε αναμνήσεις, που θα με ακολουθούν για πάντα. Το καλύτερο συναίσθημα είναι η ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου σου. Ανταμείφθηκα για τα χρόνια σκληρής δουλειάς και πίεσης μακριά από το σπίτι μου.

Ήμουν μέλος των μικρών Εθνικών από τα 14 μου και είμαι εθισμένος στα μπλε. Είναι τιμή να είσαι μέλος της εθνικής ομάδας, να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Είναι κάτι που ήθελα πραγματικά. Ήταν ένα όνειρο για μένα. Πρώτον, θέλω να είμαι μέρος της Εθνικής. Δεν είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεται ως δεδομένο. Όταν καλείσαι από την εθνική, πρέπει να προσπαθήσεις να τη βοηθήσεις από την πρώτη στιγμή με οποιονδήποτε τρόπο, εντός ή εκτός παρκέ».