Το έκανε ξανά η Lietkabelis! Με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ξανά εκ των άμεσων διακριθέντων της η Lietkabelis «σόκαρε» την Zalgiris Kaunas για άλλη μια φορά και επικρατώντας και στο Game 4 (86-75) έκανε το 3-1 στη σειρά κατάφερε να δώσει ραντεβού με την ιστορία της και τους Τελικούς του πρωταθλήματος Λιθουανίας!

Από μεριάς του, ο Έλληνας περιφερειακός βρέθηκε σε άλλο ένα γεμάτο και πλήρες βράδυ κατά τη φετινή χρονιά μετρώντας 8 πόντους με 3-9 σουτ εντός πεδιάς και 1-4 από την περίμετρο, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ αλλά και ένα κλέψιμο σε 30 λεπτά παρουσίας -διάστημα κατά το οποίο πρόλαβε να κάνει καλύτερη την ομάδα του κατά 13 ολόκληρους πόντους, κορυφαία επίδοση από τους 9 που αγωνίστηκαν συνολικά!

Γενικότερα μάλιστα, ο Ηρακλειώτης γκαρντ ήταν ο 4ος σκόρερ, ο 2ος ριμπάουντερ και ο κορυφαίος δημιουργός των νικητών, που εκτελώντας με το… φονικό 48% σε 25 τρίποντα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και σκοράροντας 28 ολόκληρους πόντους στην 2η περίοδο δεχόμενοι μόλις 15 την ίδια στιγμή «καθάρισαν» ουσιαστικά από νωρίς την υπόθεση «νίκη»!

Στους μεγάλους τελικούς της LKL μάλιστα, η Lietkabelis αναμένεται να αντιμετωπίσει ξανά με μειονέκτημα έδρας την κορυφαία βαθμολογικά ομάδα της λίγκας, την Rytas, με τον νικητή να αναμένεται να κριθεί ξανά στις τρεις νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 43-32, 67-57, 86-75

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.