Ο Nikola Pekovic ήταν πάντα ένα αληθινό θηρίο, που δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Ο κορονοϊός τον ζόρισε αυτή την φορά, αλλά ο 34χρονος τέως παίκτης του Παναθηναϊκού και των Minnesota Timberwolves, κέρδισε την μάχη από τον Conid-19 και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.
O Μαυροβούνιος παλαίμαχος σέντερ «χτυπήθηκε» από τον ιό πριν λίγο καιρό. Η «επίθεση» που του έκανε ο Covid-19 ήταν μεγάλη. Ο Pekovic είχε θέματα και έτσι χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (2008-10), που σήκωσε με τους «πράσινους» την Euroleague το 2009 έδωσε αγώνα κόντρα στον ιό, αλλά την κέρδισε.

Η κατάστασή του βελτιωνόταν ολοένα και περισσότερο και τελικά ο Pekovic βγήκε νικητής και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο Μαυροβούνιος πήγε πλέον στο σπίτι του. Θα παραμείνει εκεί σε καραντίνα, ενώ θα συνεχίσει παράλληλα και τις απαραίτητες θεραπείες για να ξεμπερδέψει μια και καλή από τον Covid-19.

O Μαυροβούνιος πήγε στο ΝΒΑ μετά τον Παναθηναϊκό και έπαιξε στους Minnesota Timberwolves (2010-17). Την σεζόν 2016-17 δεν έπαιξε καθόλου, καθώς είχε θέματα στον δεξιό αστράγαλο και το καλοκαίρι του 2017 η ομάδα του ΝΒΑ τον άφησε ελεύθερο.

Στο ΝΒΑ έπαιξε σε 271 ματς με τους «Λύκους» και είχε μέσο όρο 12,6 πόντους, 6,7 ριμπάουντ. Καλύτερη σεζόν του σε πόντους ήταν εκείνη του 2013-14 όταν είχε μέσο 17,5 πόντους (είχε επίσης και 8,7 ριμπάουντ).

 

Ο ΝΙΚΟLA PEKOVIC EN ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΒΑ