Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ισπανίας στο ΣΕΦ με την γκαρντ των ερυθρολεύκων να τονίζει ότι στην μεγάλη σημασία που θα έχει η συγκέντρωση ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό από την αναμέτρηση της Τρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η παίκτρια των «ερυθρολεύκων» στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που κατέχει την τρίτη θέση στον όμιλό μας. Παρόλα αυτά κάθε φορά εμείς προσπαθούμε και παλεύουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Έχουμε μία πολύ δύσκολη βδομάδα με τρία παιχνίδια αλλά θα δουλέψουμε και θα επικεντρωθούμε στην τακτική μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται στο ματς και να κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο.

Προφανώς δεν είναι καλό για μας ψυχολογικά να παλεύουμε κάθε παιχνίδι στην Euroleague και να το χάνουμε στα κενά διαστήματα που παρουσιάζουμε. Ξέρουμε όμως η Αβενίδα είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, γρήγορο, διαθέτει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και είναι άρτια διαβασμένη σε κάθε παιχνίδι. Αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα στην έδρα μας να φέρουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».

Τέλος, μίλησε και για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Τρίτη στο ΣΕΦ για να μας βοηθήσει και σε αυτό το παιχνίδι. Μας δίνουν ώθηση όταν είναι δίπλα μας και τον χρειαζόμαστε και στην αναμέτρηση με την Αβενίδα, την πρωταθλήτρια Ισπανίας».