Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε τους 16 εκλεκτούς του που θα παίξουν με την Εθνική Σερβίας στα δυο ματς με Ελλάδα (στην Ελλάδα στις 13/9) και Εσθονία (στην Σερβία στις 16/9) στα δυο πρώτα «παράθυρα» του Σεπτεμβρίου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, έμαθε ότι οι Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δεν θα είναι σε θέση να παίξουν. Και λίγο μετά ο Σάλε έβγαλε την 16άδα της Εθνικής, στην οποία δεσπόζει φυσικά το όνομα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αλλά και εκείνο του συμπαίκτη του Σέρβου στους Σακραμέντο Κινγκς, Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Στην 16άδα κλήθηκε και ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ στην ομάδα θα παίξουν αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της Σερβίας όπως οι Νίκολα Κάλινιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Αναλυτικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάλεσε στην ομάδα για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Εσθονία τους: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Νέμανια Νέντοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Γέλοβατς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλιε Μίτσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτ, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Ούρος Λούκοβιτς, Ίλια Τζόκοβιτς.