Δεν ξέρουμε αν ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς… βάρυνε από το φαΐ που έφαγε το Πάσχα, ή το… έτσουξε λίγο παραπάνω, αλλά μάλλον κάτι από τα δυο πρέπει να έγινε, διότι μάλλον δεν μας τα λέει καλά… Ο πρόεδρος της Παρτιζάν Βελιγραδίου μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Novosti» για την Αδριατική Λίγκα και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για προσχώρηση στην διοργάνωση. Ο Μιχαΐλοβιτς, όμως, δεν έβαλε στο παιχνίδι μόνο τους ερυθρόλευκους, που έχουν ξεκινήσει ήδη κύκλο ενημερωτικών επαφών με την ΑΒΑ Liga χωρίς πάντως, να έχουν ξεκαθαρίσει αν θα φύγουν από τις εγχώριες διοργανώσεις και θα πάνε εκεί. Εβαλε στο όλο θέμα και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει θέσει κανένα θέμα αποχώρησης από την Ελλάδα για να παίζει στην Αδριατική Λίγκα.

Από την άλλη, πάντως, ο πρόεδρος της Παρτιζάν τόνισε για τον Ολυμπιακό, ότι αν μπει στην Αδριατική Λίγκα δεν θα μπορέσει να βγει αμέσως αν κάτι δεν πάει καλά, διότι θα πρέπει να υπογράψει μίνιμου 3ετές συμβόλαιο με την διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχαΐλοβιτς στη «Novosti»:

«Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας. Είχα μια συζήτηση με τον GM του Ολυμπιακού, ο οποίος μου εξέφρασε την επιθυμία τους. Με την είσοδο της ομάδας του Πειραιά θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο κομμάτι του μάρκετινγκ. Μία από τις μίνιμουμ προϋποθέσεις που θα έχουμε για τον Ολυμπιακό θα είναι να πάρει μέρος τουλάχιστον για τρία χρόνια στη διοργάνωση.

Τους χρειαζόμαστε όλους. Οι ομάδες που απαρτίζουν την Αδριατική Λίγκα πρέπει να πάρουν μια κοινή θέση. Το σημαντικό, όμως, είναι να μην χαθεί το ενδιαφέρον για το μπάσκετ της χώρας».