Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος της Maccabi Tel Aviv ήταν ο “εκλεκτός” του webinar του Συνδέσμου Προπονητών της Τουρκίας, για να μεταδώσει τις γνώσεις του.

Ένας εκ των κορυφαίων προπονητών αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και ο καλύτερος της φετινής χρονιάς (2019/20) στην Euroleague σύμφωνα με τους General Managers των συλλόγων της διοργάνωσης. Εκτός από το webinar για τον Σύνδεσμο Προπονητών Τουρκίας, υπενθυμίζουμε πως ο coach Σφαιρόπουλος είχε παρεβρεθεί και σε σεμινάριο του ΣΕΠΚ.

Αυτή τη φορά ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το θέμα “Fastbreak & Transition”, ενώ σε αυτό του ΣΕΠΚ είχε αναλύσει το θέμα “Αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση”. Μάλιστα, βοήθησε τους ενδιαφερόμενους του σεμιναρίου με αρκετά βοηθήματα της τεχνολογίας και φωτογραφίες, έτσι ώστε να το κάνει πιο κατανοητό.

Παράλληλα, όντας ένας προπονητής με την Maccabi Tel Aviv, ο οποίος υποστηρίζει το γρήγορο παιχνίδι, αλλά και την καλύτερη δυνατή εκτέλεση καταστάσεων που διαμορφώνονται μέσα από το γρήγορο τέμπο παιχνιδιού που μπορεί να επιβάλλει μια ομάδα. Έτσι, πέρασε και τη δική του φιλοσοφία όσον αφορά το θέμα του γρήγορου παιχνιδιού στους ενδιαφερόμενους του webinar του Συνδέσμου Προπονητών της Τουρκίας.