Μετά το 3ο παιχνίδι των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, το οποίο σημαδεύτηκε από επεισόδια και την πολεμική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Partizan, προκλήθηκε νέο περιστατικό στο game 4, όπου οι «μελανόλευκοι» λύγισαν τους «ερυθρόλευκους» και τα πάντα θα κριθούν στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι.

Ο Trifunovic ευστόχησε σε τρίποντο και πανηγύρισε προκλητικά μπροστά από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Dejan Radonjic. Έτσι επήλθε ένταση, αν και η Hala Pionir ήταν μισοάδεια και τα αίματα άναψαν χωρίς λόγο, αφού οι γηπεδούχοι είχαν πάρει ουσιαστικά τη νίκη με τον αγώνα να έχει κριθεί.

 

Ωστόσο ο Zeliko Obradovic θέλησε ορθά να «ρίξει» τους τόνους και έστειλε τον παίκτη του, αλλά και τον Zagorec, που αναμείχθηκε στο επεισόδιο, να ζητήσουν συγγνώμη από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας.

Τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, με το πέρας του αγώνα:

«Πρέπει να αναφέρω μία λεπτομέρεια, η οποία δυστυχώς είναι γεγονός. Ο Τριφούνοβιτς έκανε ένα τρομερό λάθος, επειδή αντέδρασε προς τον πάγκο του Αστέρα. Είτε τον προκάλεσαν, είτε όχι. Μαθαίνω τους παίκτες μου να είναι πάντα τίμιοι και να έχουν αξιοπρέπεια. Την ίδια στιγμή πλησίασα στον πάγκο του Αστέρα και ζήτησα συγνώμη από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Μετά το ματς, κάλεσα τον Τριφούνοβιτς και τον αρχηγό της ομάδας, τον Ζάγκορετς και τους είπα να βρουν τον Ράντονιτς και να του ζητήσουν συγνώμη απ’ όλους μας. Ζητάω συγνώμη για ό,τι έγινε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.»