Ο Δήμαρχος του Cholet, ο Gilles Bourdouleix,  έχει γίνει «μπαρούτι» με Villeurbanne και την γαλλική Λίγκα με αφορμή τα απίστευτα κι όμως, αληθινά που έγιναν στο ματς της ομάδας της πόλης με την προσεχή αντίπαλο (13/10) του Παναθηναϊκού στην Euroleague και είχαν ως αρνητικό πρωταγωνιστή (άθελά του βέβαια) τον Norris Cole.

Τι έγινε; Ο Αμερικανός παίκτης της Villeurbanne, o Norris Cole μπήκε και αγωνίστηκε για 40 δευτερόλεπτα ματς με την Cholet και βγήκε αμέσως. Γιατί βγήκε; Διότι μαθεύτηκε ότι έχει προσβληθεί από τον Covid-19!

To τρελό όμως, δεν είναι αυτό. Είναι ότι ο παίκτης είχε κάνει τεστ για τον ιό όπως και όλη ομάδα της Villeurbanne. Tα αποτελέσματα των τεστ όμως, ανακοινώθηκαν την ώρα του ματς! Και φυσικά ο Cole είχε ήδη κάνει ζέσταμα και είχε προλάβει να παίξει και 40 δευτερόλεπτα!

Αυτό έθεσε σε κίνδυνο φυσικά όλους όσοι ήταν στο γήπεδο.

Ο Δήμαρχος του Cholet, Gilles Bourdouleix, έγινε «Τούρκος» με όλα αυτά  και ξεκαθάρισε στο twitter ότι ετοιμάζει αγωγές κατά της Villeurbanne και της Γαλλικής Λίγκας.

 Επίσης ξεκαθάρισε ότι το κλειστό της Cholet μπαίνει σε καραντίνα και κλείνει προσωρινά, όποτε η ομάδα θα ξεσπιτωθεί.

Όσο για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, η Villeurbanne προσπαθεί να συνέλθει από τα συνεχή χτυπήματα του ιού. Οι Γάλλοι είχαν ανακοινώσει προ ημερών ότι ο προπονητής τους TJ Parker και δυο παίκτες (ο Γάλλος Matthew Strazel και ο Αμερικανός Kevarrius Hayes) έχουν χτυπηθεί από τον ιό και το γλυκό έδεσε σήμερα με τον Cole.

 

TO ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ CHOLET