Το όνομα του Nate Wolters δεν υπάρχει πλέον στην λίστα με τους ξένους γκαρντ που ήταν στα υπόψιν του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» έβγαλε πλέον τον 29χρονο παίκτη από την λίστα, καθώς ο Αμερικανός έκλεισε στην Unics Kazan.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 29χρονου (1,93μ.) πόιντ γκαρντ που έπαιζε φέτος στην Maccabi Tel Aviv, αλλά έμεινε ελεύθερος.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που έχει και φέτος προβλήματα τραυματισμών,  έπαιξε 11 ματς με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Euroleague. O Wolters δεν έδειξε κάτι φοβερό.

Εμεινε στα ρηχά και είχε απολογισμό 7,5 πόντους, με 50% στις βολές, 54,4% στα δίποντα, 30,3% στα τρίποντα, 2,7 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ σε 19΄.19΄΄.

Ο Παναθηναϊκός είχε εδώ και καιρό στο μάτι την περίπτωση του Wolters, ο οποίος είναι ένας αξιόλογος παίκτης και φυσικά ήταν και ελεύθερος.

Το όνομά του, όμως, είχε πάει πιο πίσω στην λίστα, καθώς η ομάδα επικέντρωσε το στόχαστρό της στον Nikolas Laprovittola.

Το θέμα της αποδέσμευσης του Αργεντινού από την Real, όμως, έχει γίνει σίριαλ και έχει τραβήξει πολύ. Η Real και ο παίκτης δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να βρουν την φόρμουλα που θα επιτρέψει στις δυο πλευρές να πάνε σε διαζύγιο και να λύσουν το βαρύ συμβόλαιο του Αργεντινού, που φτάνει τα 1,2 εκατ.

Ο Παναθηναϊκός έτσι έριχνε ματιές και σε άλλες λύσεις. Ο Wolters ήταν μέσα σε αυτές. Πλέον όμως, δεν είναι. Ο Παναθηναϊκός τον έχασε, καθώς υπέγραψε στην Unics Kazan και θα παίζει από τη νέα σεζόν στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΟΥΝΙΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΪΤ ΟΥΟΛΤΕΡΣ