O Δημήτρης Πρίφτης πήρε θέση στα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Ελληνας κόουτς της Unics σχολίασε το όλο θέμα μετά τη νίκη θρίλερ (65-64) της ομάδας του επί της Zielona Gora στην VTB League και τόνισε ότι θα ήταν τιμή του, αλλά επισήμανε ότι είναι στην Unics Kazan και συνεχίζει τη δουλειά του.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός είπε:

«Δεν είναι ένα θέμα που αφορά το σημερινό παιχνίδι. Θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη φήμη στην Ευρώπη και η πιο διάσημη ομάδα στη χώρα μου. Θα ήταν τιμή για μένα, κάπως, κάποια μέρα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και του συλλόγου, αλλά ας μείνουμε σήμερα στα γεγονότα και το γεγονός είναι πως βρίσκομαι στην Unics και συνεχίζω τη δουλειά μου».

Οσο για το ματς η ομάδα του Πρίφτη τα βρήκε μπαστούνια από την Zielona Gora και το ματς έσπασε καρδιές. Στα 7,7΄΄ πριν το τέλος ο Jamar Smith βρήκε στόχο και έτσι προκάλεσε ανακοπή στους Πολωνούς και χάρισε τη νίκη στην Unics που πήγε στο 7-4 και είναι στην 5η θέση της κατάταξης (στην 1ην θέση είναι η Zenit με 9-1 και στην δεύτερη η CSKA με 9-2), ενώ οι ηττημένοι πήγαν στο 6-7 και είναι στην 8η θέση.

Ο Smith ήταν ο κορυφαίος της Unics με 22 πόντους, ενώ ο παλιός παίκτης του Άρη, Okaro White είχε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 33-39, 46-55, 65-64.

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ZIELONA GORA ΑΠΟ ΤΟΝ JAMAR SMITH