Μπορεί η Real Madrid να έχασε φέτος δύο βασικότατους πυλώνες της -τους Facundo Campazzo και Gabriel Deck– που αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο ΝΒΑ, αλλά το brandname της είναι τόσο τεράστιο στο ευρωπαϊκό στερέωμα που -έστω φημολογικά- φαίνεται πως ανακάμπτει ξανά!

Έτσι, μετά τις προσθήκες των Poirier, Henry και Heurtel για την επόμενη σεζόν, οι Μαδριλένοι φαίνεται πως είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Nikola Kalinic, το συμβόλαιο του οποίου με την Valencia λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σέρβος forward έχει δηλώσει ήδη ανοικτά στη νυν ομάδα του πως σε περίπτωση μη εξόδου στην EuroLeague της επόμενης σεζόν -αυτή τη στιγμή η Valencia είναι 5η στην ACB– δεν θα υπάρξει καμία πιθανότητα παραμονής του στην πόλη, με την Real να είναι μια ιδανική περίπτωση για τον ίδιο, τόσο από άποψη προσαρμοστικότητας όσο και από αυτήν της χρησιμότητας στο rotation.

Φέτος -μετά από 4 χρόνια στην Τουρκία και την Fenerbahce, μετράει 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 34 παιχνίδια στην EuroLeague -όπου η Valencia δεν προκρίθηκε εν τέλει στα ετήσια playoffs– αλλά και 9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 28 αγώνες στην ισπανική ACB.