Οι φήμες περί επιστροφής του Zelimir Obradovic στην Partizan πυκνώνουν. Κάποιοι το θεωρούν δεδομένο, κάποιοι όχι, σχεδόν όλοι πάντως, θέλουν να δουν έναν από τους πιο επιτυχημένους Σέρβους προπονητές να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Μεταξύ αυτών είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας, Aleksandar Vucic.

«Είναι φανταστικά νέα για την Σερβία αυτά. Συγχαρητήρια στον Zeljko και στην Partizan εάν αυτά τα νέα είναι αλήθεια. Είναι υπέροχα για τη χώρα μας. Ο Obradovic είναι θρύλος, έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρώπη. Όπως ανυπομονούσα τα τελευταία δύο χρόνια να επιστρέψουν στη χώρα ο Stefan Milenkovic (σ.σ. βιολιστής) και ο Vladimir Pistalo (σ.σ. συγγραφέας) έτσι ανυπομονώ και για τον Zeljko. Του εύχομαι μεγάλες επιτυχίες. Πολλές νίκες για την Partizan και τη Σερβία και να επιστρέψουν στον ευρωπαϊκό θρόνο», τόνισε ο Vucic.

Παρακολουθήστε δύο videos του Obradovic στο Βελιγράδι. Το πρώτο είναι από την επιστροφή του ως προπονητής της Fenerbahce και το δεύτερο από την εποχή που έπαιζε μπάσκετ στη σερβική ομάδα.