Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο νέος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα στο «MaxBet radio»:

«Μου έτυχε ξανά να αναλάβω ομάδα στα μέσα της σεζόν. Αυτό έγινε στην ΑΕΚ, όπου στο τέλος κατακτήσαμε το Basketball Champions League. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνει ένας προπονητής, είναι να αναφέρει πράγματα που δεν έχει η ομάδα, ως άλλοθι. Θα πρέπει να αναλύσω τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, για να παίξουμε καλά. Θα μου πάρει λίγο καιρό, αλλά με την εμπειρία μου μπορώ να το κάνω σε λίγο χρονικό διάστημα»

Για την μέχρι τώρα πορεία και εικόνα του Ερυθρού Αστέρα:

«Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια, τόσο του Ερυθρού Αστέρα, όσο και των υπόλοιπων ομάδων της Ευρωλίγκας. Είναι αδύνατο να είσαι σταθερός σε 90 παιχνίδια. Κάποια πράγματα μπορείς να τα προβλέψεις και άλλα να τα βελτιώνεις. Το παιχνίδι χτίζεται από την άμυνα και οι ήττες θα πρέπει να είναι διδακτικές».

Για το αν έχει στο νου του κάποιες προσθήκες:

«Κάναμε μεγάλη ανάλυση στην ομάδα και με εξέπληξε η υψηλού επιπέδου οργάνωσή της. Όλοι θέλουν την ευκαιρία τους. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολλούς παίκτες και μπορεί να παίρνει βοήθεια από τους νεότερους. Θα προσπαθήσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε όλους. Αυτή την στιγμή, δεν πρόκειται να βιαστώ με τις προσθήκες. Στην ΑΕΚ δεν έκανα αμέσως αλλαγές. Περίμεναν έναν μήνα και μετά έκανα τρεις αλλαγές, που οδήγησαν στην κατάκτηση του Basketball Champions League».

Για τον πρωταρχικό στόχο του Ερυθρού Αστέρα:

«Οι στόχοι ορίστηκαν από τον πρόεδρο Νεμπόισα Τσόβιτς, πριν αναλάβω. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι η κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας. Πολλοί παίκτες έρχονται για την Ευρωλίγκα, καθώς θέλουν να βελτιωθούν. Ωστόσο, η επιτυχία της ομάδας βελτιώνει τον παίκτη και όχι οι ατομικές επιδόσεις».