Ένας ακόμα παίκτης που μίλησε για τα «παράθυρα» της FIBA είναι ο Κέβιν Σεραφέν, που ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας πως θα κάνει ότι του πει η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Σεραφέν μίλησε:

Για τις διαφορές ΕυρώπηςΝΒΑ: «Υπάρχουν αρκετές διαφορές συγκριτικά με το μπάσκετ στο ΝΒΑ και το μπάσκετ στην Ευρώπη. Εκεί το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο, ενώ εδώ ακουμπούν τη μπάλα πιο πολύ στους ψηλούς. Μπορώ να υποστηρίξω πολλά plays αρκεί να βρω τι μου ταιριάζει. Ο στόχος που είναι να κυριαρχήσω στο παιχνίδι. Θέλω να είμαι υγιής και να παίξω καλά. Αυτή τη στιγμή είμαι δυνατός και υγιής».

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Έχουν αλλάξει προπονητή και πολλούς παίκτες. Η νίκη είναι το βασικό για εμάς και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Νιώθω ότι υπάρχει αυτοπεποίθηση. Η Μπασκόνια θα πρέπει να μας φοβάται. Είμαστε καλή ομάδα κι αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Για τα «παράθυρα» της FIBA: «Αν η Μπαρτσελόνα μου πει να μην πάω, δεν θα μπω σε ένα αεροπλάνο και θα φύγω. Είμαι Γάλλος, αλλά αυτή που θα αποφασίσει είναι μόνο η Μπαρτσελόνα».