Αισιόδοξος μα και άτεγκτος ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη- πρόκριση του Ηρακλή επί της Academic, με τον έμπειρο προπονητή να στέκεται στα σημεία- κλειδιά της αναμέτρησης, αλλά επισήμανε και την προσοχή του Γηραιού στο πολύ πιο δύσκολο τεστ κόντρα στην Trefl Sopot, που θα κρίνει και τη συμμετοχή στην τελική φάση του FIBA Europe Cup.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα καλό και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε πει ότι η ομάδα δεν έχει τον βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται παρόλα αυτά σήμερα λειτουργήσαμε σε μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης σωστά. Δεν επιτρέψαμε το σουτ στη βουλγάρικη ομάδα η οποία είναι πολύ δυνατή στο τρίποντο και όλοι οι παίκτες της σουτάρουν.
Παρόλα αυτά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ελέγξαμε τα ριμπάουντ, ελέγξαμε την άμυνα και πήραμε ένα παιχνίδι σημαντικό για να διεκδικήσουμε στη συνέχεια την είσοδο στο FIBA Europe Cup.

Το επόμενο παιχνίδι είναι σίγουρα πιο δύσκολο. Έχουμε μια ομάδα απέναντι μας που έχει παίξει ήδη τέσσερα επίσημα παιχνίδια στην Πολωνία, έχει καλό βαθμό ετοιμότητας είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε.
Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, να εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη και να μπούμε στους ομίλους».