Η είδηση ήταν γροθιά στο στομάχι και προκάλεσε θλίψη και οδύνη σε όλο τον μπασκετικό κόσμο. Ο Νιγηριανός σέντερ, Michael Ojo, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών από ανακοπή καρδιάς την ώρα που έκανε ατομική προπόνηση στο Βελιγράδι στο γήπεδο της Partizan!

Ο Αφρικανός παίκτης γυμναζόταν στο γήπεδο. Ξαφνικά σωριάστηκε κάτω. Οσοι ήταν εκείνη τη στιγμή εκεί, έτρεξαν πάνω του. Σε λίγο όλοι «πάγωσαν», καθώς κατάλαβαν ότι ο Ojo είχε προδοθεί από την καρδιά του.

Ο 27χρονος παίκτης (2,16μ.) μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Οι γιατροί όμως, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά και το νήμα της ζωής του είχε κοπεί.

Ο Michael Ojo γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας στις 5 Ιανουαρίου 1993. Πήγε μικρός στις ΗΠΑ. Πέρασε τα σχολικά του χρόνια στο Λύκειο Tennessee Temple. Στη συνέχεια φοίτησε στο Κολέγιο Florida State (2012–2017).

Δεν έγινε ντραφτ και το 2017 ήρθε στην Ευρώπη και τη Σερβία. Έπαιξε αρχικά στην FMP (2017-18) και την τελευταία 2ετία ήταν στον Crvena Zvezda με τον οποίο πήρε φέτος το πρωτάθλημα Σερβίας και το πρωτάθλημα στην ABA League.

Με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου έπαιξε 22 ματς φέτος στην Euroleague και είχε μέσο όρο 4,1 πόντους (με 76,1% στις βολές και 62,2% στα δίποντα), 3 ριμπάουντ. Το συμβόλαιο του είχε λήξει.

Ο Νιγηριανός ήταν ένα πραγματικό τέρας δύναμης και έκανε θραύση στην άμυνα. Η καρδιά του όμως, δεν άντεξε και έτσι έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.