Στους Raiffeisen Donbirn Lions στην Αυστρία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Μπρατσιάκος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ο νεαρός γκαρντ με ύψος 1,95μ. θα κλείσει τον Οκτώβριο τα 20 χρόνια του. Παρόλ’ αυτά αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του για την Ευρώπη, προερχόμενος από την Ακαδημία Μπάσκετ Χαλκίδας.

Ο Χρήστος Μπρατσιάκος, γιός του γνωστού κόουτς Βασίλη Μπρατσιάκου, πιστεύει ότι μέσα από την εμπειρία του εξωτερικού, θα έχει τη δυνατότητα να προοδεύσει όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική νοοτροπία. Κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξε το εξωτερικό ως πρώτη επαγγελματική του διαδρομή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην ομάδα της Αυστρίας είναι προπονητής ο Γιάννης Τσιρογιάννης. Ένας εξαιρετικός Έλληνας κόουτς, που εργάζεται στο εξωτερικό επί σειρά ετών κι έχει επιδείξει σπουδαίο έργο σε ό,τι αφορά στην ανεύρεση και στην πρόοδο νέων παικτών. Γι’ αυτό και πιθανότατα η επιλογή αυτή να αποδειχθεί ιδιαίτερα εύστοχη για το νεαρό γκαρντ.