Την Sopron Basket αντιμετωπίζει αύριο (01/11, 19.00) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης (31/10) στην Ουγγαρία, επιθυμούν να πάρουν τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει στη διάθεση του τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Η αναμέτρηση Sopron Basket-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη:

«Αντιμετωπίζουμε την Sopron για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλιγκας. Είναι μια ομάδα που είναι η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Ένα σύνολο που το έχουμε μελετήσει πολύ καλά και έχουμε δουλέψει πάνω στα ατού του. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς όμως εμείς  από την μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και οι προπονήσεις μας είναι σε υψηλό επίπεδο το τελευταίο διάστημα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πάμε στο ματς για να το διεκδικήσουμε με στόχο να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Εβίνας Σταμάτη:

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση  με αυτό με την Fenerbahce. Πρόκειται για ένα πιο δύσκολο ματς, σε μια έδρα που δεν είναι εύκολο να φύγεις με το θετικό αποτέλεσμα. Πέρσι η Sopron έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλιγκας, γεγονός που αποδεικνύει και τη δυναμική της ως ομάδα. Πάντως εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% μας στο παρκέ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στην Ουγγαρία».