Το Ευρωπαϊκό όνειρο θα κυνηγήσει ο Γιώργος Σουλιώτης!

Ο νεαρός ταλαντούχος κόουτς, από την νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Δανία, όπου θα αναλάβει το Ανδρικό τμήμα (H1, δεύτερη κατηγορία του Δανέζικου μπάσκετ), το Εφηβικό τμήμα U19 ενώ θα είναι και βοηθός προπονητή στην Γυναικεία ομάδα (κορυφαία κατηγορία του Δανέζικου μπάσκετ με πάρα πολλές επιτυχίες).

Ο κόουτς Σουλιώτης κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά από μία δεκαετία με εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομών πολλών σπουδαίων ομάδων της Αττικής (π.χ. Δούκα-Μαρούσι-ΑΕΝΚ), ενώ φέτος βρέθηκε στον πάγκο του Παπάγου ως βοηθός προπονητή. Παράλληλα από το 2017 διετέλεσε assistant coach στην Εθνική ομάδα U18.

Η Sisu ιδρύθηκε το 1954, και είναι η πιο παλιά ομάδα της Δανίας. Η Ανδρική ομάδα έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα ενώ η Γυναικεία 18 πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα των Ανδρών δεν βρίσκεται στην ελίτ, καθώς υποβιβάστηκε και πλέον παλεύει για την επιστροφή της στα “σαλόνια” του Δανέζικου μπάσκετ. Όραμα και φιλοδοξίες υπάρχουν και η προσθήκη του Γιώργου Σουλιώτη στο προπονητικό team δίνει μία άλλη… νότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας ΕΔΩ

Tags:
Δανία