Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λατρεύεται στο Ισραήλ και όχι μόνο από τους οπαδούς της Maccabi Tel Aviv. Το ταλέντο του, η προσωπικότητά του και φυσικά οι τεράστιες επιτυχίες που έχει σαν προπονητής έχουν κάνει όλους τους Ισραηλινούς να πίνουν νερό στο όνομα του. Οσο για τους οπαδούς της Maccabi Tel Aviv αυτοί κι αν τον έχουν στην καρδιά τους κι αν τον λατρεύουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι φωνάζουν συνθήματα και στα ελληνικά αφιερωμένα σε εκείνον και φυσικά έχουν μαζί τους στο γήπεδο και τα ανάλογα πανό και πλακάτ με… ελληνικό περιεχόμενο, αφιερωμένο στον Έλληνα κόουτς. Όχι, άδικα βέβαια.

Ο Σφαιρόπουλος ανέλαβε το τιμόνι μιας Maccabi Tel Aviv, που βολόδερνε στα κύματα και ήταν… αλλού γι’ αλλού τα τελευταία χρόνια. Ο Έλληνας κόουτς έδωσε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα πνοή, τους έδωσε τον χαμένο τσαμπουκά της, την «ανάστησε» και την έκανε ξανά δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος… πουλάει σαν τρελός στο Ισραήλ και είναι πρόσωπο αγαπητό, σεβαστό και αποδεκτό από όλους.

Έτσι πρέπει να σκέφτηκε τεράστιο αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία έκανε τον προπονητή της Maccabi Tel Aviv βασικό πρωταγωνιστή στο τηλεοπτικό της σποτ που προβάλλεται στην χώρα!

Ο Σφαιρόπουλος μάλιστα απέδειξε στο σποτ ότι μπορεί να σταθεί και σε άλλους χώρους και έδειξε ότι έχει… ταλέντο και για το γυαλί και τις διαφημίσεις.

 

ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ