Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν χρειαζόταν συστάσεις. Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η εξαιρετική πορεία της Maccabi μέχρι την διακοπή της Euroleague, αλλά και το πρωτάθλημα που πήρε χθες με την Maccabi Tel Aviv στο Ισραήλ ήρθε απλά να το επιβεβαιώσει και πάλι.

Όταν, όμως, ένα τόσο απαιτητικό κοινό όπως αυτό της Ισραηλινής ομάδας πίνει νερό στο όνομά του, τον αποθεώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και έμαθε για χάρη του ακόμα και ελληνικά για να του φωνάζει συνθήματα στην γλώσσα του, τότε αυτό τα λέει όλα και αποτελεί σίγουρα μεγάλο… παράσημο για τον Έλληνα κόουτς.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος πανηγύρισε με την καρδιά του μαζί με την ομάδα του, την Maccabi την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο κόσμος έδειξε και πάλι ότι τον έχει στην καρδιά του φωνάζοντάς του «Σε αγαπώ» στα ελληνικά!

Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο επίσης η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Maccabi συνδυάστηκε και με άλλο ένα μεγάλο τίτλο.

Συνδυάστηκε με την ανάδειξή του ως ο προπονητής της χρονιάς στο Ισραήλ, σε μια σεζόν στην διάρκεια της οποίας οι General Managers των συλλόγων της Euroleague τον είχαν ψηφίσει ως τον καλύτερο κόουτς της διοργάνωσης.

Η περίοδος 2019-20 ολοκληρώθηκε με επιτυχημένο τρόπο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην MAccabi Rishon, αποθεώθηκε από τους φίλους της Μακάμπι Τελ Αβίβ οι οποίοι φώναζαν στα ελληνικά «Σε αγαπώ», απευθυνόμενοι στον Έλληνα κόουτς!

Δείτε στο video, πώς ο έμπειρος τεχνικός πανηγύρισε τον τίτλο τόσο με τα μέλη της ομάδας του, όσο και με τον κόσμο.