Η διοίκηση της Hapoel Tel Aviv προχώρησε σε διαζύγιο με τον Γιάννη Καστρίτη. Η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Έλληνας προπονητής αποτελεί παρελθόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας Rami Cohen, πάντως, αποχαιρέτησε με εξαιρετικό και ξεχωριστό τρόπο τον Γιάννη Καστρίτη και ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε: «Δυστυχώς, η πραγματικότητα και οι προκλήσεις της σεζόν μας υποχρέωσαν με βαριά καρδιά να κάνουμε αυτή την αλλαγή. Ευχόμαστε στον Γιάννη, έναν υπέροχο μπασκετάνθρωπο και προπονητή, κάθε επιτυχία. Μπήκε στις καρδιές μας, συμπεριφέρθηκε επαγγελματικά και ήταν μέλος της οικογένειάς μας από την αρχή μέχρι το τέλος».

Ο Καστρίτης πλήρωσε το μάρμαρο για την φετινή κακή πορεία της ομάδας στο ισραηλινό πρωτάθλημα. Η ομάδα έχασε με 98-86 εντός έδρας στις 3/2  Bnei Herzylia και βρίσκεται βυθισμένη στην 12η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας με σκορ 3-8.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε αναλάβει την Hapoel Tel Aviv στις 27/1/2020. Είχε κάνει μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα και στις 11/5/2020 η διοίκηση είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα ακόμα χρόνο.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ HAPOEL TEL AVIV ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΡΙΤΗ