Η Maccabi έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Aaron Jackson. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της ακόμα, καθώς το πρωτάθλημα του Ισραήλ θα συνεχιστεί. Κάποιοι υπέθεταν ότι οι Ισραηλινοί θα κρατούσαν τον Aaron Jackson στην ομάδα για την συνέχεια της Winner League.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ, όμως, δεν είχε πείσει τον Έλληνα κόουτς και γενικά κανέναν στην ομάδα ότι μπορούσε να κάνει πολλά φέτος. Έτσι αποφασίστηκε να πει ο σύλλογος «αντίο» στον παίκτη και αυτό έγινε τελικά, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο πολύπειρος γκαρντ αποτελεί παρελθόν.

O Αμερικανός είχε έρθει στην Maccabi τον Δεκέμβριο, καθώς η ομάδα είχε αποδεκατιστεί στα γκαρντ από τους τραυματισμούς. Ο Jackson όμως, δεν έδειξε σχεδόν τίποτα, έμεινε στα ρηχά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν τον εμπιστευόταν και πολύ.

Ο Αμερικανός έπαιξε φέτος 12 ματς στην Euroleague και είχε μέσο όρο μίλις 4,3 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, 1, 7 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Maccabi για το «αντίο» στον Aaron Jackson:

«Η συμφωνία μεταξύ της Maccabi FOX Tel Aviv και του Aaron Jackson, που ήρθε στη ομάδα κατά τη διάρκειας αυτής της σεζόν, και την βοήθησε να ανταπεξέλθει τις πολλές προκλήσεις, τελείωσε. Ο σύλλογος ευχαριστεί  τον @AaronfingJ (Aaron Jackson) για τον χρόνο που έδωσε στους «κίτρινους και μπλε» και του εύχεται τα καλύτερα στο επόμενο βήμα του».

TO POST ΤΗΣ MACCABI