Λίγους μόλις μήνες μετά την απόφαση του να μεταβεί στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, ο Johnny O’Bryant φαίνεται πως απαίτησε από την ομάδα να τερματίσει το συμβόλαιό του, καθότι δεν επιθυμεί πλέον να αποτελεί μέλος της!

Παρά τις όποιες σειρήνες απομάκρυνσης του Αμερικάνου forward/ center (2.06 μ./ 117 κιλά) από το Βελιγράδι, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως δεν έχει υπάρξει ακόμα -έστω- κάποια φήμη που θα εκδηλώνει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από κάποια άλλη ομάδα, με τον πρώην ΝΒΑερ να αναμένεται να αποφασίσει εντός ολίγων ημερών για το μέλλον του, και το κατά πόσο αυτό θα τον κρατήσει στα ύδατα της Γηραιάς Ηπείρου.

Φέτος, ο O’Bryant μέτρησε 11.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 20.7 αγωνιστικά λεπτά σε 16 αγώνες στην EuroLeague, καθώς και 10.4 πόντους και 5.4 ριμπάουντ στην Αδριατική Λίγκα.

Σημειωτέον, είναι ο δεύτερος Αμερικάνος «ψηλός» που λήγει τη συνεργασία του φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα, μετά τον Emmanuel Terry, που πλέον δοκιμάζει την τύχη του στη «φούσκα» της G- League.