Λαμπρή ήταν για άλλη μια φορά η παρουσία του ΝΒΑ σε έναν τελικό Champions League στο ποδόσφαιρο, με τον LeBron James -που εκτός των άλλων κατέχει και ένα πολύ μικρό ποσοστό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Liverpool- να παρακολουθεί από κοντά το χθεσινό ντέρμπι της αγγλικής ομάδας με την Real Madrid -η οποία κατάφερε εν τέλει να πάρει το ματς με 1-0 και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 14ου αντίστοιχου τροπαίου της.

Μάλιστα, οι φίλοι των Μαδριλένων δεν… τρελάθηκαν με την παρουσία του «Βασιλιά» στο Παρίσι χθες (28/5), αφού μια κάμερα τους έπιασε να του λένε ειρωνικά πως «ο Michael Jordan είναι καλύτερος» προφανώς για να τον πικάρουν γνωρίζοντας τη σχέση του με την αρμάδα του Merseyside.

 

 

Ο άσος των Los Angeles Lakers, που δεν κατόρθωσε παρά την… οργιαστική του σεζόν να θέσει τον οργανισμό της Καλιφόρνια σε θέση Playoffs, είδε το παιχνίδι μαζί με τον κολλητό του φίλο και πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στους Cleveland Cavaliers Kevin Love.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Love (@kevinlove)


 

Ίδια θέαση στο μεγάλο αυτό ντέρμπι είχε φυσικά και ο Rudy Gobert, με τον Γάλλο να επιστρέφει στην πατρίδα του και να φωτογραφίζεται με τον Eden Hazard μετά το πέρας του αγώνα και της επικράτησης της ομάδας του Βέλγου πάλαι ποτέ σούπερ σταρ του διεθνούς ποδοσφαίρου.

 


 

 

Μάλιστα, ο «ψηλός» μαζί με τον συμπαίκτη του στους Utah Jazz Bojan Bogdanovic προσπάθησαν να προβλέψουν το σκορ του Τελικού, ωστόσο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, το πέτυχαν στο ήμισυ καθώς βρήκαν μεν το νικητή και την τελική διαφορά αλλά όχι το σκορ.