Η ομάδα του Ουφούκ Σάριτσα πάλεψε από το 1ο λεπτό τον αγώνα και ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και στο τέλος κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να τερματίσει στην 2η θέση. Από την άλλη, η Εφές Ανατολού συνεχίζει την πτωτική της πορείας, τερματίζοντας στην 3η θέση ενώ μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές βρισκόταν στην κορυφή.

Ο Βλάντιμιρ Στίματς πέτυχε double double με τον Σέρβο σέντερ να μετρά 22 πόντους και 10 ριμπάουντ όντας ο mvp της αναμέτρησης, ενώ 17 πόντους και 9 ριμπάουντ πέτυχε ο Μάικλ Ρολ και άλλους 17 πόντος ο Μάικλ Τόμπσον.

Στον 2ο αγώνα της ημέρας, η Νταρουσάφακα πήρε τη νίκη με 95-72 της Μπαλικεσίρ ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και έφτασε τις 23 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μετρώντας μόλις 7 ήττες. Την ίδια ώρα η Μπαλικεσίρ δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία, μιας και οι 7 νίκες δεν ήταν αρκετές για να την κρατήσουν στην λίγκα.

Η Νταρουσάφακα κατάφερε να έχει 3 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, μιας και ο Ουίλ Κλάιμπερν έφτασε κοντά στο double double με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από κοντά και ο Ντάιρις Μπέρτανς με 17 πόντους και 8 ασίστ, ενώ άλλους 16 πόντους πέτυχε ο Χαρανγκόντι.

Τα Δεκάλεπτα:

22-20, 45-41, 73-56, 95-72