Τζάμπολ είχαμε σήμερα στην 27η αγωνιστική του τούρκικου Πρωταθλήματος με την Τόφας να κερδίζει την Ουσάκ Σπορτίφ του Ζακ Όγκαστ εύκολα με 82-69 και να συνεχίζει την προσπάθεια της να μπει στα playoffs. Επίσης η Γαλατασαράι δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Καρσίγιακα εντός έδρας (67-55).

Στο ματς της Τόφας, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και τους 2 βαθμούς. Πάντως οι γηπεδούχοι ήταν και τυχεροί που είχαν σε σπουδαίο βράδυ τον πρώην παίκτη της Κηφισιάς, Τόνι Κρόκερ που σημείωσε 23 πόντους και «κουβάλησε» σε όλο το ματς την ομάδα του. Ο Ζακ Όγκαστ ήταν καλό αμυντικά, ενώ επιθετικά προσπάθησε με τους 9 πόντους και τα 5 ριμπάουντ.

Η Γαλατασαράι των πολλών προβλημάτων φέτος κατάφερε να κερδίσει έστω και δύσκολα στην έδρα της, την Καρσίγιακα του Μπρεντ Πέτγουεϊ με 67-55 σε ένα πολύ κλειστό και σκληρό ματς. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέρος (34-34), ενώ οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν χάρη στην άμυνα τους στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισαν» το ματς. Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Μίτσοφ με 18 πόντους και ο Όστιν Ντέι με 14 πόντους.