Όταν οι λαοί βάλουν στην άκρη τις πολιτικές, τις σκοπιμότητες τότε καταλαβαίνουν ότι όλοι είμαστε ένα. Είμαστε ίδιοι. Είμαστε άνθρωποι. Και στον άνθρωπο που έχει ανάγκη, που περνάει δύσκολες στιγμές, του πρέπει η συμπαράσταση και να του δείξει ο άλλος ότι είναι δίπλα του, κατανοεί τον πόνο του. Και ένα ακόμα μήνυμα συμπαράστασης αρκεί για να του απαλύνει έστω και ελάχιστα την θλίψη του. Πολλές τουρκικές ομάδες το σκέφτηκαν και αποφάσισαν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης στην Ελλάδα και τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς.

Η Γαλατάσαραϊ ανέφερε σε μήνυμά της στα social media: «Ως γείτονες μοιραζόμαστε τον πόνο της Ελλάδας. Τα συλλυπητήριά μας σε όσους έχασαν τις ζωές του. Σε όσους τραυματίστηκαν ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Περαστικά γείτονες»!

ΤΟ POST THΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Η Εφές ανέφερε σε post που έκανε ο σύλλογος: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους Έλληνες γείτονές μας, σ’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής και προσευχόμαστε για τους τραυματίες. Ελπίζουμε σε ταχεία ανάρρωση για τους φίλους μας σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και σε όλη την Ελλάδα».

ΤΟ POST THΣ ΕΦΕΣ

Η Φενέρμπαχτσε τόνιζε: «Μοιραζόμαστε τον πόνο σας, από το παρελθόν μας»

ΤΟ POST THΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ