Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς κέρδισε τα πάντα στην Ευρώπη με την Φενέρμπαχτσε και πλέον ετοιμάζεται να πάει στο ΝΒΑ, όπου το περιμένουν οι Σακραμέντο Κινγκς. Έτσι, η πρώην ομάδα του, τον αποχαιρέτησε.

Η ανακοίνωση:

«Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ο οποίος βρισκόταν στην Φενέρμπαχτσε από το 2014, καταφέρνοντας να κερδίσει 1 Ευρωλίγκα, 2 πρωταθλήματα Τουρκίας, 1 Κύπελλο Τουρκίας και 1 Σούπερ καπ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Μπόγκνταν έχει κερδίσει τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων λόγω της προσφοράς του, της προσπάθειας του και της εξαιρετική του προσωπικότητα κάθε φορά που φορούσε την κίτρινη φόρμα και έγραψε το όνομα του στην ιστορία της ομάδας με χρυσά γράμματα.

Η ομάδας κέρδισε την Ευρωλίγκα, σε ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της αθλητικής ιστορίας της χώρας και αυτό έγινε χάρη στην υποστήριξη και την προσφορά του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος είχε πάντα ομαδικό πνεύμα, για αυτό και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τις συνεργασίες τους και να του ευχηθούμε καλή αρχή στη νέα του καριέρα».

Δείτε το βίντεο: