Η φετινή σεζόν ήταν αληθινά μαγική για την ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το triple crown. Πήρε το πρωτάθλημα Ρωσίας, το πρωτάθλημα στην VTB League και φυσικά το πιο μεγάλο και χρυσό στέμμα το φόρεσε στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας όπου στέφθηκε και βασίλισσα της Ευρώπης.

Η αυλαία της σεζόν έπεσε για την ΤΣΣΚΑ που θέλησε να γιορτάσει την φετινή μυθική πορεία της με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο σύλλογος διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει η ομάδα με τον ιδανικό τρόπο τις μεγάλες επιτυχίες και να κλείσει πανηγυρικά αυτή την επιτυχημένη χρονιά.

Στο πάρτι έγινε το έλα να δεις, ενώ κεντρικό πρόσωπο ήταν φυσικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Ελληνας προπονητής και αρχιτέκτονας των επιτυχιών των Ρώσων διασκέδασε με την ψυχή του ενώ όλα τα φλας στράφηκαν πάνω του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε και το απαραίτητο μήνυμα. Ο Ελληνας κόουτς της ΤΣΣΚΑ έκανε την αναφορά του στην σεζόν, έβγαλε το καπέλο σε όλους στην ομάδα και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για άλλη μια φορά να πω ότι είναι τιμή μου να έχω αυτό το γκρουπ των συνεργατών. Είμαστε όλοι περήφανοι που είμαστε σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και σε μια τέτοια πόλη. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε νέους φιλάθλους. Οι παίκτες μας έχουν καταφέρει να κάνουν νέους φιλάθλους μέσα από την προσπάθειά τους στο γήπεδο».

 

ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ