Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει ανάσες, μετά την μακροσκελή σεζόν στο ΝΒΑ, όπου έκανε επίσης εξαιρετική σεζόν, η οποία επιβραβεύτηκε με την είσοδο του στην καλύτερη 5άδα και μάλιστα με ομοφωνία.

Έτσι βρήκε την ευκαιρία να σταθεί στο πλευρό του αδερφού του Κώστα, ο οποίος αγωνίζεται με την Βιλερμπάν στα γαλλικά playoffs και η ομάδα του προηγείται της Ντιζόν με 2-0.

Ο Greek Freak εμφανίστηκε στο Astroballe με μπλούζα, η οποία έστελνε μήνυμα κατά του ρατσισμού, της ομοφοβίας και των διαφόρων διακρίσεων, που μαστίζουν την κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για την ακρίβεια η μπλούζα που φορούσε, έγραφε:

«Μηδενική ανοχή στο ρατσισμό, τον σεξισμό, τις διακρίσεις κατά των αναπήρων, την ομοφοβία, την ξενοφοβία και κάθε είδους διάκριση.»

Μαζί με τον σταρ των Milwaukee Bucks το ματς παρακολούθησε και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, ενώ ο Γιάννης στη συνέχεια εμψύχωσε τον Κώστα, αναρτώντας στα social media τα εξής:

«Σε περίπτωση που κανείς δεν στο είπε σήμερα. Είσαι Tuff.»

Το Tuff ερμηνεύεται ως ηφαιστειακός βράχος ή σκληρός, αναφερόμενος ίσως στο εκρηκτικό ταπεραμέντο και τη δύναμη που αποπνέει στο παιχνίδι του ο Κώστας.