Μετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα, άλλος ένας βασιλιάς του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, αλλά και νυν σούπερ σταρ της ποδοσφαιρικού βασιλείου, ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να υποκλιθεί κι αυτός στον Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος έριξε τους τίτλους τέλους σε μια τεράστια καριέρα και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί  από τα παρκέ.

Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την αποχώρηση του συμπατριώτη του από τα παρκέ του μπάσκετ μετά από μια τεράστια και λαμπερή καριέρα που την έκλεισε στην ομάδα της καρδιάς του, τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Και το έκανε αυτό ο Μέσι μέσα από την σελίδα του στο Facebook με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο απόλυτος σταρ του ποδοσφαίρου και της Μπαρτσελόνα έδειξε τον σεβασμό του στο τεράστιο ταλέντο και τις ικανότητες του Τζινόμπιλι. Από την άλλη απέδειξε από τα λόγια του ότι είναι κι αυτός και οπαδός του μπάσκετ και φυσικά οπαδός του τρομερού «Μανού».

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε στο ιδιαίτερο post που έκανε για τον Μανού Τζινόμπιλι:

«Σε ευχαριστούμε Μάνου Τζινόμπιλι που μας έκανες να απολαύσουμε το μπάσκετ όσο πολύ. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου».

 

ΤΟ POST TOY MEΣΙ