Πολλοί αθλητές παιρνούν μηνύματα αισιοδοξίας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού στο κοινό τους. Ένας από αυτούς είναι και ο σταρ της Real Madrid Sergio Llull. Ο Ισπανός γκαρντ ωστόσο το έκανε με έναν ξεχωριστό τρόπο μέσω ανάρτησής του στο αγαπημένο του Instagram.

Ο Llull αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Αφού έκανα σκάουτινγκ, μπορώ να πω ότι ο κορονοϊός είναι ένας αντίπαλος σαν όλους τους άλλους. Πρέπει να τον σεβαστούμε για να τον νικήσουμε. Για να το καταφέρουμε, πρέπει να παλέψουμε σαν ομάδα. Στην άμυνα θα παίξουμε και ζώνη, αλλά και θα μείνουμε στα σπίτια μας με ατομική άμυνα. Θα δώσουμε απόσταση δύο μέτρων και θα έχουμε kαθαρά χέρια. Ας δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο ριμπάουντ γιατί θα πρέπει να κλείσουμε μπαρ, καφετέριες και παρόμοια καταστήματα. Μην ξεχάσουμε να βοηθήσουμε αφού συνεργαστούμε με τις αρχές.

Στην επίθεση θα παίξουμε με σύνεση, δεν θα πρέπει να τρελαθούμε και να αγοράζουμε χωρίς λόγο από τα supermarkets. Ας κυκλοφορήσουμε την μπάλα καλά, χωρίς να κάνουμε άνευ ουσίας κινήσεις. Ας μην πηγαίνουμε σε μέρη με συγκεντρωμένα πλήθη. Ας μπλοκάρουμε, βάζοντας τον αγώνα μπροστά, ας χρησιμοποιήσουμε χαρτομάντηλα όταν φταρνιζόμαστε και βήχουμε. Τέλος, ας βγούμε στον αιφνιδιασμό χωρίς να ακουμπάμε μάτια, μύτη και στόμα. Αυτός ο αγώνας θα διαρκέσει πολύ, τουλάχιστον 15 μέρες. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε τον χρόνο με τις οικογένειές μας. Είμαστε υπεύθυνοι και αισιόδοξοι για τη νίκη”.

Δείτε τη δημοσίευση του Ισπανού σταρ της Real Madrid:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.