Μπορεί εν Ελλάδι οι ομάδες μικρότερου της Basket League βεληνεκούς από άποψη κατηγορίας δράσης αλλά και οικονομικού δέους να μην μας έχουν συνηθίσει σε αντίστοιχα περιστατικά για πολλούς λόγους -που δε σχετίζονται απαραίτητα με τις ίδιες-, αλλά στο εξωτερικό υπάρχει ένας άλλος κόσμος, ο οποίος επιτρέπει ακόμα και σε συλλόγους χαμηλότερων λιγκών να έχουν στη διάθεσή τους υπερσύγχρονα αντικείμενα.
Και το πούλμαν της Union Τarbes Lourdes, αρμάδας της Β’ Εθνικής του γαλλικού μπάσκετ, ανήκει ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία!

Παρά το γεγονός πως μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν στην 3η εθνική λίγκα της χώρας, η Union έχει κερδίσει την προσοχή του φίλαθλου κοινού με το από κάθε άποψη πανέμορφου πούλμαν της, το οποίο είναι φυσικά και το κύριο μέσο μεταφοράς στα πέρατα της Γαλλίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες παρακάτω, το εν λόγω πούλμαν χαρακτηρίζεται φυσικά από την άνεση, αφού διαθέτει ακόμα και κρεβάτια για τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, προκειμένου να μετατρέψουν τα εκάστοτε ταξίδια τους σε όσο το δυνατόν πιο άνετες εμπειρίες.

 

 

 

Μάλιστα, στο επερχόμενο ματς τους, η ομάδα θα χρειαστεί να διανύσει 700 χλμ. για να φτάσει στον προορισμό της -μια διαδρομή, η οποία φυσικά θα γίνει με τον πλέον άνετο και βολικό οδικό τρόπο!