Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο έχουν πάει στην Ισπανία για να δουν τον αδελφό τους, Άλεξ, που παίζει στην UCAM Murcia. Οι δυο παίκτες των Bucks αποφάσισαν να πάνε στην χώρα της Ιρβηρικής όχι βέβαια, για να χαρούν τις ομορφιές της.

O Γιάννης και ο Θανάσης πήγαν στην Murcia για να είναι κοντά με τον αδελφό τους, αλλά και για να δουν τον τρόπο της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Οι παίκτες των Bucks μάλιστα βλέπουν τις προπονήσεις της ισπανικής ομάδας και παρακολουθούν τον Άλεξ στο παρκέ.

Ο «μικρός» Αντετοκούνμπο αποφάσισε φέτος να μην δοκιμάσει την τύχη του στο NCAA.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θεώρησε ότι έπρεπε να αφήσει το Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ και να έρθει στην Ευρώπη.

Ούτως ώστε να ψηθεί, να έχει σημαντικές παραστάσεις και να μπορέσει έτσι να βελτιωθεί περισσότερο για να δοκιμάσει να κάνει πράξη το όνειρο της συμμετοχής στο ΝΒΑ και να γίνει ο 4ος της παρέας των Αντετοκούνμπο που παίζουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη μετά τους Γιάννη και Θανάση που είναι στους Bucks και τον Κώστα που παίζει στους Lakers.

Οι «μεγάλοι» της οικογέμνειας Αντετοκούνμπο είναι λοιπόν δίπλα στον μικρό αδελφό τους αυτό το διάστημα και όπως είπαμε τον παρακολουθούν και στις προπονήσεις.

Σε μια απ’ αυτές τις προπονήσεις οι Γιάννης και Θανάσης αποφάσισαν να… ξεδώσουν και λίγο. Να ρίξουν κάνα σουτάκι στο κλειστό της Murcia.

Δεν ήθελαν όμως, να κάνουν τα κλασικά κοντινά σουτάκια. Ήθελαν να δυσκολευτούν. Έτσι  ξέδωσαν κάνοντας τρίποντα από το κέντρο του γηπέδου.

Ιδού το βίντεο: