Κατά τη διάρκεια του χθεσινού προημιτελικού του Super Cup Ιταλίας, η Virtus Bologna ήρθε αντιμέτωπη με ένα τραγικό περιστατικό, όταν το πόδι του Ekpe Udoh -στο πρώτο του μόλις επίσημο ματς με τη νέα του αρμάδα- φαίνεται να κόλλησε στα διαφημιστικά αυτοκόλλητα για μερικές στιγμές, με αποτέλεσμα ο έμπειρος “ψηλός” να τραυματίζεται αρκετά σοβαρά κόντρα στην Tortona!

Μετά το πέρας του αγώνα (74-66 η Virtus), o προπονητής της, ο Sergio Scariolo, δήλωσε πως ο εν λόγω τραυματισμός είναι ιδιαίτερα δραματικός, ενώ δεν παρέλειψε τα σχολιάσει και τη χρήση αυτών των banners στο παρκέ.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

 

Ελπίζω να τους κάνει να καταλάβουν πως πρέπει να σέβονται τους παίκτες.

Υπάρχουν αυτοκόλλητα παντού, ενώ στο ΝΒΑ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα”.

 

Ταυτόχρονα, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως η ιταλική ομάδα θα αναγκαστεί να βγει ξανά στην αγορά για να αναζητήσει την αντικατάσταση του πάλαι ποτέ Center της Fenerbahce, προκειμένου να καλύψει το κενό του στο διάστημα της αποχής του.

Μπορεί αυτή να μην έχει αποτυπωθεί ακόμα με επισημότητα, ωστόσο η ζημιά φάνηκε αρκετά σοβαρή και γεμίζει με φόβο και αγωνία το πεδίο επιστροφής του…

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα μάλιστα, είναι έντονος ο κίνδυνος της απώλειας ακόμα και ολόκληρης της σεζόν.