Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα αυτά της “L’ Equipe” ο Tony Parker είναι κοντά στην προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Lyon. Ο 38χρονος παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ και των San Antonio Spurs πριν από λίγα χρόνια ανέλαβε την προεδρία της γαλλικής Villeurbanne και την έχει οδηγήσει μέχρι και στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, την Euroleague, που έδειξε μάλιστα φέτος και πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πιθανό να δούμε τον “θρύλο” του Γαλλικού μπάσκετ στην προεδρία και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Lyon. Το 2023 ο Jean-Michel Aulas θα αποχωρήσει απ’όσο όλα δείχνουν, και οι φήμες για τον Tony Parker αυξάνονται συνεχώς. Μάλιστα, ο ίδιος ο Aulas αφού φαίνεται πως του άρεσε η δουλειά του Parker στον κορυφαίο μπασκετικό σύλλογο της πόλης, επιθυμεί να του δώσει και τα “σκήπτρα” του στην ποδοσφαιρική Lyon.

Μάλιστα, στην “L’ Equipe” o Aulas δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο διάδοχός μου. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι με τον ίδιο, ούτε υπάρχει κάποια απόφαση πάντως”.

Δείτε και την εν λόγω δημοσίευση: