Η Γεωργία κέρδισε εκτός έδρας το Ισραήλ με 85-80 και αναπτέρωσε τις όποιες ελπίδες έχει για την πρόκριση. Οι Γεωργιανοί, όμως, ξέρουν καλά ότι για να μην… μείνουν στον… άσο από τώρα θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν την Ελλάδα την Κυριακή στην Τιφλίδα στην 2η αγωνιστική της 2ης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει το 2019 στην Κίνα.

Ο σταρ των Γεωργιανών, Τόρνικε Σενγκέλια, έκανε αναφορά στην μάχη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο παίκτης της Γεωργίας… αποθέωσε την Ελλάδα και την χαρακτήρισε «φανταστική ομάδα». Από την άλλη, όμως, ξεκαθάρισε ότι η Γεωργία θέλει να την κερδίσει και αυτό θα προσπαθήσει να το κάνει πράξη την Κυριακή στην Τιφλίδα.

«Ήταν σημαντική η νίκη μας στο Ισραήλ, αλλά χρειάζεται ακόμη πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διεκδικήσουμε κάτι. Θα πάμε στο ματς με την Ελλάδα έχοντας την ίδια νοοτροπία και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου», τόνισε ο Σενγκέλια και συμπλήρωσε: «Το έργο μας ασφαλώς δεν είναι εύκολο, καθώς η Ελλάδα είναι φανταστική ομάδα, από τις καλύτερες που υπάρχουν. Πάντως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ως το τέλος».