Η Αρμάνι Μιλάνο μετά την απογοητευτική της χρονιά σε Ιταλία και Ευρώπη θέλει να χτιστεί ξανά από την αρχή και μετά τις αποχωρήσεις παικτών, όπως ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αλλά και οι Αμερικανοί, Χίκμαν, Σάντερς και ΜανΛιν, πολύ κοντά στην αποχώρηση είναι και ο Γιασμίν Ρέπεσα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινά δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα, ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Κροάτη τεχνικού, Η αναζήτηση γίνεται κυρίως στην Ισπανία, με τα ονόματα των Πάμπλο Λάσο και Χουάν Πλάθα να βρίσκονται στη σχετική λίστα. Παράλληλα, δεν λείπει το ιταλικό στοιχείο, με τον Μάσιμο Κανσελιέρι, βοηθό του Ρέπεσα στη Μιλάνο να έχει και αυτός πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία όπως και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το πιο τρανταχτό όνομα βέβαια για την ανάληψη της ηγεσίας της Αρμάνι δεν είναι άλλο από αυτό του Ντέιβιντ Μπλατ με τον προπονητή της Νταρουσάφακα να ακούγεται και για άλλες ομάδες της Ευρώπης, με δεδομένη την “διάλυση” της τουρκικής ομάδας μετά και την αποχώρηση της επενδυτικής εταιρείας Dogus.