Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έγινε… μπαρούτι με τον παίκτη του Sandy Cohen στο σημερινό νικηφόρο (81-75) εντός έδρας παιχνίδι της Maccabi με την Hapoel Haifa για το ισραηλινό πρωτάθλημα.

Όλα έγιναν κατά την διάρκεια του ματς. Ο Σφαιρόπουλος αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Sandy Cohen. O παίκτης τα ψιλοπήρε. Ο Έλληνας κόουτς τον… γράπωσε από το χέρι και ο Cohen τράβηξε αμέσως το χέρι του.

Το σημερινό «επεισόδιο» του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Cohen ήρθε να υπενθυμίσει ότι ο Έλληνας κόουτς της Maccabi δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και το έχει δείξει αυτό κατά καιρούς σε πολλούς παίκτες του όταν ήταν στον Ολυμπιακό.

Η ένταση με τον Αγραβάνη

Τον Ιούνιο του 2015 ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη για τα playoffs του πρωταθλήματος.

Στην τρίτη περίοδο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε αποφασίσει να κάνει αλλαγή τον παίκτη του. Ο Έλληνας φόργουορντ έδειξε ολοφάνερα την δυσφορία του και ο «Σφαιρό» έγινε… πύραυλος και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Η κόντρα με τον Green και η 48ωρη τιμωρία

Το Νοέμβριο του 2016 οι σχέσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του τότε παίκτη του στον Ολυμπιακό, Eric Green περνάνε κρίση, Ο Αμερικανός ψιλογκρίνιαζε επειδή δεν έπαιζε πολύ και ο Σφαιρόπουλος του έριξε 48ωρη αποβολή από τη ομάδα.

Ο «χαμός» με τον Khem Birch

Στις 24/3/2017 o Ολυμπιακός υποδέχεται την Real. Ο Kem Birch κάνει κάποιες… γκάφες στο παρκέ. Ο Σφαρόπουλος τον αποσύρει στον πάγκο και του τα… χώνει. Ο Καναδός σέντερ αντιδρά και αντιμιλάει. Ο «Σφαιρό» τον… προσγειώνει μόνιμα στον πάγκο και δεν τον βάζει να παίξει άλλο στη συνέχεια.

Η… άδεια στον Αθηναίου

Τον Απρίλιο του 2017 ο Σφαιρόπουλος και ο Γιάννης Αθηναίου τα.. τσουγκρίζουν. Ο τότε κόουτς του Ολυμπιακού του δίνει… μόνιμη κόκκινη κάρτα και τον αφήνει εκτός ομάδας ως το τέλος της σεζόν.

Έστειλε τον Παπανικολάου στα αποδυτήρια

Τον Οκτώβριο του 2017 στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ο Κώστας Παπανικολάου τα χώνει στους διαιτητές. Ο Σφαιρόπουλος του κάνει παρατήρηση αλλά του την χαρίζει. Ο «Παπ» τα ξαναπαίρνει με τους διαιτητές και τους τα… ξαναχώνει.

Ο Σφαιρόπουλος δεν του την χαρίζει και τον στέλνει στα αποδυτήρια!

 

Η ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

Η ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ BIRCH

 

 

Η ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ COHEN

 

 

*Tα στιγμιότυπα από τις στιγμές έντασης του Γιάννη Σφαιρόπουλου με Παπανικολάου και Birch είναι από το eurohoops.net