Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ και πλέον ισχυρός άνδρας της Villeurbanne Tony Parker φημολογείται πως ενδιαφέρεται έντονα για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Olympique Lyonnais. Οι δύο ιδιοκτήτες μάλιστα έχουν έρθει σε επαφή, το θέμα ωστόσο παραμένει στον “αέρα”. 

Μάλιστα ο Jean-Michel Aulas δήλωσε χαρακτηριστικά για τον πρώην Γάλλο μπασκετμπολίστα:

«Έχω μια μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν και γι’ αυτά που αντιπροσωπεύει. Αν έρθει η μέρα για να αναλάβω και γίνει μια επαγγελματική και ταυτόχρονα και συναισθηματική μετάβαση, θα ήταν κάτι υπέροχο».

Από την άλλη, ο ίδιος ο Parker που παλαιότερα επιθυμούσε πιο θερμά η αλήθεια είναι να συμμετάσχει στον ποδοσφαιρικό σύλλογο όντας παράγοντας της ομάδας, προέβη και εκείνος σε δηλώσεις που αφήνουν τους λογαριασμούς των δύο πλευρών “ανοιχτούς”.

«Θα είναι τέλειο να μπορέσεις να μάθεις, μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων-πέντε ετών. Τόσο χρειάζεται για να μάθεις καλά, γιατί το να προεδρεύεις στη Λυών, δεν έχει να κάνει μόνο με την επιλογή προπονητή και παικτών. Ο Ζαν Μισέλ Ολάς είναι κάποιος που σέβομαι πολύ και αυτό που έχει πετύχει, είναι μοναδικό Θα μου άρεσε το brand της Λυών, που δεν είναι τόσο δημοφιλές στις ΗΠΑ, να αναγνωρίζεται διεθνώς όπως αυτό της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης».