Έπειτα από πολλά χρόνια ο Στέφανος Δέδας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όχι για διακοπές, αλλά για δουλειά, αφού μετά την επίσημη αποχώρησή του από τη Hapoel Holon, ο Έλληνας προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Δέδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Έπειτα από πολύ καιρό σκέψης και υπολογίζοντας πρώτα την οικογένειά μου και μετά την επαγγελματική μου καριέρα, έπρεπε να πάρω μια πολύ σκληρή και συναισθηματική απόφαση. Από σήμερα δεν είμαι πλέον προπονητής του Hapoel Holon. Με ανάμικτα συναισθήματα πρέπει να αποχωρήσω από τη θέση μου!

Από τη μία πλευρά νιώθω χαρούμενος που θα μπορέσω μετά από χρόνια να επιστρέψω στη χώρα μου, να συνδυάσω στιγμές με την οικογένειά μου μαζί με τη δουλειά μου, κάτι που μου έλειπε την περασμένη σεζόν.

Από την άλλη πλευρά νιώθω λυπημένος που πρέπει να φύγω από το κλαμπ και τους οπαδούς που μου έδειξαν μια τέτοια αγάπη που θα είναι αξέχαστη σε όλη μου τη ζωή! Είμαι περήφανος για αυτό που πετύχαμε την περασμένη σεζόν, φτάνοντας τη Hapoel Holon στην ελίτ του ισραηλινού και ευρωπαϊκού επιπέδου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, Amit Serf, όλο το προσωπικό και τη διοίκηση για την απίστευτη δουλειά τους, αλλά ειδικά θέλω να δώσω επιπλέον credits στα τρία άτομα που μου έδωσαν την ευκαιρία από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, για να δείξω τις προπονητικές μου ικανότητες. Όταν αποφάσισαν να με προσλάβουν σε δύσκολη περίοδο τον Δεκέμβριο του 2019. Τους Ρόι Ντβόρα, Εϊτάν Λανσιάνο και Σλόμο Άιζιτς.

Οπαδοί της Hapoel Holon, θα έχετε πάντα ένα ιδιαίτερο μέρος στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι!»