Ο Dejan Bodiroga αποφάσισε να κάνει τον «ραλίστα» με το αμάξι του σε δρόμο στο Βελιγράδι, αλλά έπεσε στην φάκα της τροχαίας. Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού… έτρεχε σαν τρελό με τηνπανάκριβη Maserati του. Πήγαινε με175 χιλιόμετρα την ώρα σε δρόμο που είχε όριο ταχύτητας τα 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Η  αστυνομία που την είχε στημένη για οδηγούς παραβάτες τον «μάγκωσε» και πλέον ο βετεράνος Σέρβος παίκτης κινδυνεύει με βαριά καμπάνα.

Όλα έγιναν σε δρόμο του Βελιγραδίου σήμερα τα ξημερώματα. Μπλόκο της τροχαίας εντόπισε ένα αμάξι που πήγαινε με… χίλια. Η τροχαία σταμάτησε το αμάξι και εκεί διαπιστώθηκε πως ο οδηγός – ραλίστας ήταν ο Dejan Bodiroga.

Τα όργανα της αστυνομίας δεν χαρίστηκαν στον διάσημο παλαίμαχο σταρ του σερβικού μπάσκετ, που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1998 έως το 2002 και πήρε με την ομάδα τα πάντα, ανάμεσά τους φυσικά και δυο τρόπαια της Euroleague το 2000 και το 2002.

Ο Dejan Bodiroga έφαγε κλήση και πλέον θα φάει πολύ βαρύ πρόστιμο και το χειρότερο είναι ότι κινδυνεύει με αφαίρεση διπλώματος ακόμα και για οκτώ μήνες.