Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Maccabi Tel Aviv δεν είναι τελικά η μοναδική ομάδα που επιθυμεί να επαναφέρει τον Brad Wanamaker από το ΝΒΑ στην Ευρώπη, με τις Partizan και Virtus Bologna να έχουν προσεγγίσει ήδη τον Αμερικανό combo guard!

Μετά από 3 σεζόν στις ΗΠΑ -και 168 ματς στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Celtics, Warriors και Hornets- ο Wanamaker είναι ελεύθερος και η επιστροφή του στη Γηραιά Ήπειρο φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ μετά την αδυναμία του να καθιερωθεί στα 31 του χρόνια στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Και αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευτούν οι δύο ομάδες του EuroCup, που εδώ και καιρό προετοιμάζουν το έδαφος για την ιστορική επιστροφή τους στην EuroLeague, με τον πρώην παίκτη της Fener και της Bamberg να αποτελεί σημαντική ενίσχυση στο σκοράρισμα από την περιφέρεια.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως η κοινή του σύμπλευση με τον Zeliko Obradovic -νυν τεχνικό της Partizan– ενδέχεται να παίξει το δικό της προσωπικό ρόλο, με τους δύο άνδρες να συνεργάζονται τη σεζόν 2017-18, όπου ο πρώην άσος του ΝΒΑ μέτρησε 11 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά 26 αγωνιστικά λεπτά.