Ο γκαρντ της Hapoel Jerusalem, J’Covan Brown, προέτρεψε τον προπονητή του στην ισραηλινή ομάδα, Oded Kattash, να μην σκεφτεί τίποτα και να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός τέως παίκτης ΑΕΚ, έμαθε για τα σενάρια που θέλουν τον 46χρονο κόουτς να επιστρέφει πίσω στον Παναθηναϊκό (έπαιξε στο «τριφύλλι» από το 1999 έως το 2001), σαν προπονητής βέβαια.

Ο 30χρονος γκαρντ της Hapoel Jerusalem σχολίασε μέσα από τις σελίδες του στα social media το όλο θέμα.

Ο J’Covan Brown έδειξε τον δρόμο στον Kattash. Μπορεί να μην του είπε στην κυριολεξία να πάει στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός το είπε όμως, αυτό στον Oded Kattash εμμέσως πλην σαφώς.

Ο J’Covan Brown διαμήνυσε στον Kattash να μην αγχώνεται από το αρνητικό κλίμα (που υπάρχει φυσικά στην Hapoel Jerusalem μετά το αμοιβαίο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και του 46χρονου προπονητή να πορευτούν μαζί). Ο Αμερικανός ανέφερε επίσης ότι όλοι στηρίζουν τον Kattash 100%, ενώ τόνισε ότι θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Ο τέως παίκτης της ΑΕΚ και νυν γκαρντ της Hapoel Jerusalem, J’Covan Brown, ανέφερε στο ποστ που έκανε για τον Oded Kattash:

 «Μην αγχώνεσαι για το αρνητικό κλίμα κόουτς. Σε υποστηρίζουμε 100% και αξίζεις την ευκαιρία για να δείξεις πόσο καλός προπονητής είσαι».

 

TO POST TOY J’COVAN BROWN