Ο Αμερικανός γκαρντ J’Covan Brown μίλησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα «sport5.co.il» για την κατάσταση Hapoel Jerusalem μετά την αποχώρηση του Oded Kattash και περιέγραψε με ξεχωριστό τρόπο τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έφυγε ο 46χρονος κόουτς για το τριφύλλι.

Ο τέως παίκτης της ΑΕΚ, του Ρεθύμνου και του ΚΑΟΔ είχε αδυναμία στον Kattash και επί των ημερών του Ισραηλινού στον πάγκο της Hapoel Jerusalem ο J’Covan Brown έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και έδειχνε να έχει βρει και έναν κόουτς – μέντορα.

Ο Αμερικανός είπε στην ιστοσελίδα «sport5.co.il» πως όταν έφυγε ο Kattash για να πάει στον Παναθηναϊκό η Hapoel Jerusalem κατέρρευσε, ενώ εκείνος ένιωσε σαν να έχει χάσει ένα μέλος της οικογένειάς του.

Αναλυτικά ο  J’Covan Brown είπε στο «sport5.co.il»:

«Όταν έφυγε τα πάντα κατέρρευσαν στην ομάδα. Τη στιγμή που έμαθα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ένιωσα να έφυγε ένα μέλος της οικογένειάς μου. Σαν να πέθανε ένας δικός μου άνθρωπος. Κάτι το οποίο δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τη συνήθεια.

Μας ήξερε, τον ξέραμε καλά και ήταν πολύ λυπηρό που έφυγε από την ομάδα. Για παράδειγμα, πέρυσι, δεν είχαμε πολλές ήττες, αλλά όταν χάναμε ο Oded ήταν εκεί για να μας επαναφέρει. Να τονώσει την ψυχολογία μας. Ήξερε πώς να το κάνει. Υπήρχε χιούμορ και μια υγιής ατμόσφαιρα».