O Facundo Campazzo έβγαλε το καπέλο στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο Αργεντινός γκαρντ, που αποφάσισε να αφήσει την Real και να πάει στο ΝΒΑ και το Denver, τόνισε στο «DAZN» ότι το κλίμα στο «πράσινο κάστρο» σε κάνει να ανατριχιάζεις, ενώ θυμήθηκε και την υποδοχή εκεί μετά το επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στη Μαδρίτη το 2015.

Σε εκείνο το επεισόδιο που είχε συμβεί στις 22/1/2015 στο ματς Real – Παναθηναϊκός, ο Campazzo έκανε ένα βρώμικο φάουλ στον Διαμαντίδη. Τι βρώμικο φάουλ δηλαδή; «Αεροπλανικό» του έκανε και τον σώριασε στο παρκέ με αποτέλεσμα ο συνήθηκς ήρεμος «3D» να γίνει… μπαρούτι και να του την πέσει.

Ο Campazzo πάντως, θυμήθηκε εκείνο το επεισόδιο αποθεώνοντας πάντως την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Το γήπεδο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι αυτό του Παναθηναϊκού. Το ΟΑΚΑ σε ανατριχιάζει. Μετά το συμβάν με τον Διαμαντίδη, το να πάω εκεί ήταν… ουάου! Το είχα δηλώσει δημόσια, ήταν κάτι ακούσιο. Είχα ζητήσει συγγνώμη πριν καιρό. Είναι ένα απίστευτο γήπεδο, που σου επιβάλλεται από το ζέσταμα κιόλας. Είναι πανέμορφο».

Ο Aργεντινός γκαρντ μίλησε και για τον πιο δύσκολο αντίπαλό που αντιμετώπισε στα παρκέ της Ευρώπης και ψήφισε τον Shane Larkin, κάνοντας πάντως, αναφορά και στον Mike James: «Ο Shane Larkin είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, χωρίς αμφιβολία. Θα μπορούσα να πω και τον Mike James, αλλά ο Larkin μάς έβαλε 30 στη Μαδρίτη. Δεν το ξεχνάω. Υπάρχουν παίκτες που δεν ξέρουν πού μπορούν να πάνε. Λες ότι θα τον μαρκάρεις στο τρίποντο και ξαφνικά έχει φτάσει στο καλάθι και σε σκοτώνει».

 

TO BINTEO ME TO EΠΕΙΣΟΔΙΟ CAMPAZZO – ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ