Διπλή υπηκοότητα έχει πλέον ο Corey Walden. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα απέκτησε σερβικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στην ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή δεν παίζει βέβαια απολύτως κανένα ρόλο στην EuroLeague, όπου οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιούν όσους ξένους θέλουν. Αντιθέτως, παίζει μεγάλο ρόλο στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου δίνει την ευκαιρία στον Dejan Radonjic να χρησιμοποιήσει τον Walden ως Σέρβο από εδώ και στο εξής, βάζοντας στη 12άδα τέσσερις (τόσοι ξένοι επιτρέπονται στη Σερβία) εκ των Langston Hall, Jordan Loyd, Johnny O’Bryant, Landry Nnoko, Duop Reath και Quino Colom.

Ο Walden είναι κάτοικος Βελιγραδίου από το καλοκαίρι του 2019, όταν υπέγραψε στην Partizan, πριν υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη χρονιά. Στην EuroLeague ο 28χρονος γκαρντ έχει 10,9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 24,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ σουτάρει με 41,9% στα δίποντα, 40,4% στα τρίποντα και 84,4% στις ελεύθερες βολές.