Η CSKA άναψε το πράσινο φως για να παίξει ο Mike James στους Brooklyn Nets και στο ΝΒΑ ως το τέλος της σεζόν. Ο παίκτης μπορεί να τα έσπασε με την CSKA αλλά έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα.

H CSKA, όμως, ανακοίνωσε ότι αφήνει ελεύθερο τον Mike James να παίξει στους Nets ως το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι ο παίκτης και ο ρωσικός σύλλογος θα καθίσουν στο τραπέζι για να δουν τι θα γίνει με το μέλλον τους κι αν αυτό θα είναι «κοινό».

Ο James… έγινε από δυο χωριά με τον Δημήτρη Ιτούδη και τέθηκε εκτός ομάδας. Το συμβόλαιό του όμως, δεν λύθηκε. Ο Αμερικανός πήγε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Οι New York Knicks του έκαναν πρόταση, αλλά την απέρριψε. Ο παίκτης τα βρήκε τελικά με τους Nets. Για να παίξει όμως, στο ΝΒΑ με το Brooklyn πρέπει να πάρει άδεια από την CSKA.

H ρωσική ομάδα του επέτρεψε να πάει στην ομάδα του ΝΒΑ όμως και το αν ο Αμερικανός θα επιστρέψει πίσω στην CSKA και θα παίξει μαζί της στη νέα σεζόν ή οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν οριστικά, θα φανεί το καλοκαίρι.

Η ρωσική ομάδα ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της για το όλο θέμα:

«Ο Mike James θα παίξει στο ΝΒΑ. Η ομάδα μας και ο Mike James έφτασαν σε μία συμφωνία, που επιτρέπει στον παίκτη να μείνει ελεύθερος μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-2021».